سلام امیدوارم روزی سرشار از مهربونی و موفقیت داشته باشید میخوام پیراشکی اسفناج رو یادتون بدم با من همراه باشید.
پیراشکی اسفناج:
مواد لازم:
1-اسفناج خرد شده ریز: 1 کیلو گرم
2- آبلیمو 125 میلی
3- روغن زیتون: 4\1 پیمانه که میشه(125 میلی9بالا هم به همین مقداره
4-پیاز خلال شده: 2 عدد
5- سماق: 3 قاشق چایخوری
6- نمک وفلفل: 1 قاشق چایخوری از هر کدوم
7- زرده تخم مرغ: 1 عدد
8- خمیر پیراشکی: به اندازه دلخواهتون
طرز تهیه:
اول مثل بقیه فر را روشن کنید با حرارت 250 درجه سانتی گراد که میشه 450 درجه فارنهایت بعد سینی فر رو چرب کنید و کنار بزارید.
اول در ظرفی اسفناج خرد شده و آب لیمو و روغن زیتون و پیاز خلالی و سماق و نمک وفلفل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارید تا سرخ بشن و آب مواد کاملا کشیده بشه و وقتی آماده شد خمیر پیراشکی رو به همون طریق بالا درست کنید و از مواد داخلش بزارید و به هر شکلی که میخواید در بیارید من خمیر رو به شکل مثلث کردم و اونا رو روی سینی فر بچینید و در فر بزارید در کف فر به مدت 20 دقیقه و بعد از اون 5 دقیقه در پنجره بالایی فر بزارید تا طلایی بشن بعد از فر در بیارید .
اون پیراشکی های بالا رو هم که درست کردید کنارش بزارید و اونا رو در ظرفی مناسب و. زیبا بچینید و اون رو با نعنای تازه و سس کچاب و زیتون سیاه و سبز تزیین کنید و روی میز بزارید امیدوارم ازش لذت ببرید نوش جون.
مواظب خودتون باشید دوستون دارم قد تمام قطرات دریا بای . سار ا
نظرات شما عزیزان: