آشپزی و دوستی
آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 12 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

سلام امیدوارم روزی سرشار از مهربونی و موفقیت داشته باشید میخوام پیراشکی اسفناج رو یادتون بدم با من همراه باشید.

 

پیراشکی اسفناج:

مواد لازم:

1-اسفناج خرد شده ریز: 1 کیلو گرم

2- آبلیمو 125 میلی

3- روغن زیتون: 4\1 پیمانه که میشه(125 میلی9بالا هم به همین مقداره

4-پیاز خلال شده: 2 عدد

5- سماق: 3 قاشق چایخوری

6- نمک وفلفل: 1 قاشق چایخوری از هر کدوم

7- زرده تخم مرغ: 1 عدد

8- خمیر پیراشکی: به اندازه دلخواهتون

 

طرز تهیه:

اول مثل بقیه فر را روشن کنید  با حرارت 250 درجه سانتی گراد که میشه 450 درجه فارنهایت بعد سینی فر رو چرب کنید و کنار بزارید.

 

اول در ظرفی اسفناج خرد شده و آب لیمو و روغن زیتون و پیاز خلالی و سماق و نمک وفلفل را با هم مخلوط کنید و روی  حرارت ملایم بزارید تا سرخ بشن  و آب مواد کاملا کشیده بشه و وقتی آماده شد خمیر پیراشکی رو به همون طریق بالا درست کنید و از مواد داخلش بزارید و  به هر شکلی که میخواید در بیارید من خمیر رو به شکل مثلث کردم و اونا رو روی سینی فر بچینید و در فر بزارید در کف فر  به مدت 20 دقیقه و بعد از اون 5 دقیقه در  پنجره بالایی فر بزارید تا طلایی بشن  بعد از فر در بیارید .

 

اون پیراشکی های بالا رو هم که درست کردید کنارش بزارید و اونا رو در ظرفی مناسب و. زیبا بچینید و  اون رو با نعنای تازه و سس کچاب و  زیتون سیاه و سبز تزیین کنید و روی میز بزارید امیدوارم ازش لذت ببرید نوش جون.

مواظب خودتون باشید دوستون دارم قد تمام قطرات دریا بای . سار ا



نظرات شما عزیزان:

LOVE FOR ALL
ساعت11:24---29 خرداد 1390
سلام خوبی خیلی عالی شده نسبت به قبل و همچنین مفید میبینمت موفق باشی

مهدی
ساعت12:31---19 خرداد 1390
سلام سارا خوبی چیکار می کنی من بازم آمدم دوووووووووووووووووووست دارم

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.